Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 2-6

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 2-6

Εύκολο έργο είχε η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 6-2 της Μπάγερ Λεβερκούζεν και πέρασε άνετα στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Κανένα έλεος δεν έδειξε η Μπάγερν Μονάχου στη Μπάγερ Λεβερκούζεν με τους Βαυαρούς να επικρατούν εκτός έδρας με σκορ 6-2 και να παίρνουν το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό και πάνε φουλ για νταμπλ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που ήταν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Πιο συγκεκριμένα, στο 3′ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερν με τον ίδιο παίκτη να «χτυπά» εκ νέου στο 9′.

Τα δύο γρήγορα γκολ των Βαυαρών επηρέασαν τους γηπεδούχους που μπήκαν και πάλι στο ματς χάρη στο τέρμα του Μπέντερ στο 16′. Ωστόσο, η αμυντική τους λειτουργία ήταν για κλάματα με τους ποδοσφαιριστές του Γιουπ Χάινκες να μην συγχωρούν.

Στο 52′ ο Μίλερ έκανε το 3-1 για την ομάδα του με τον Αλκάνταρα στο 61′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Ακόμη και έτσι όμως οι φιλοξενούμενοι δεν σήκωσαν το πόδι από το γκάζι και συνέχισαν να πιέζουν, γι’ ακόμη περισσότερα τέρματα που εν τέλει ήρθαν.

Το 5-1 για την Μπάγερν Μονάχου έγινε από τον Μίλερ στο 64′ με τις «ασπιρίνες» να μειώνουν -προσωρινά- με τον Μπέιλι στο 72′ σε 5-2. Αλλά οι Βαυαροί δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα με τον Μίλερ στο 78′ να κάνει χατ- τρικ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ