Σοκάρει ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ: «Ο Ατσού είναι κάτω από τα ερείπια»

Σοκάρει ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ: «Ο Ατσού είναι κάτω από τα ερείπια»

Ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ, Μουσταφά Οζάτ, δήλωσε ότι τόσο ο Κριστιάν Ατσού, όσο και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τανέρ Σαβούτ είναι κάτω από τα ερείπια.

Ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ, Μουσταφά Οζάτ, σε δηλώσεις που παραχώρησε διέψευσε το δημοσίευμα της A Bola ότι ο Κριστιάν Ατσού και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τανέρ Σαβούτ έχουν βγει από τα συντρίμμια, δηλώνοντας ότι οι δύο άνθρωποι είναι κάτω από τα ερείπια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ, Μουσταφά Οζάτ:

«Δυστυχώς, ο Κριστιάν Ατσού και ο αθλητικός διευθυντής μας, Τανέρ Σαβούτ, είναι ακόμα κάτω από τα ερείπια. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν. Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε την περιοχή.

Περιμένουμε για βοήθεια, Είναι το πιο δύσκολο μέρος που μπορούμε να φτάσουμε. Η Χατάι είναι το μέρος που χρειάζεται την περισσότερη βοήθεια αυτή τη στιγμή. Όλοι χρειάζονται βοήθεια στις σεισμογενείς ζώνες, αλλά υπάρχει τεράστια ανάγκη για βοήθεια στη Χατάι.

Δεν υπάρχει μέρος όπου παρέχονται κουβέρτες, δεν υπάρχει μέρος που προσφέρεται σούπα, τίποτα. Πόσες ώρες έχουν περάσει από όταν έγινε ο σεισμός; Χρειαζόμαστε τις προσευχές σας. Έχουμε δύο μειονεκτήματα, είμαστε στις εγκαταστάσεις. Αρχίζοτας αύριο, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκκένωσης από τις εγκαταστάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ