Εξελίξεις με Αλεξανδρόπουλο!

Εξελίξεις με Αλεξανδρόπουλο!

Νέα σενάρια για το μέλλον του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Δεν εξελίσσονται και πολύ καλά τα πράγματα για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Η πρώτη σεζόν του Ελληνα παίκτη στην Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχει επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να μη βρίσκει χώρο στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ.

Η τελευταία του συμμετοχή με τα χρώματα της Σπόρτινγκ καταγράφηκε στις 29 Δεκεμβρίου και έκτοτε μπαινοβγαίνει στην αποστολή της δεύτερης ομάδας.

Ο Αμορίμ δείχνει να μην υπολογίζει τον Αλεξανδρόπουλο και προκειμένου να μην μπει στο «ψυγείο», επιστρατεύεται η ιδέα του δανεισμού το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο νεαρός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τη Σπόρτινγκ και «η πιο βιώσιμη επιλογή είναι να πάρει δανεικός το καλοκαίρι για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και αργότερα να επιστρέψει στην ομάδα». Και εν συνεχεία επισημαίνεται ότι «τον τελικό λόγο σ’ αυτό θα έχει ο προπονητής της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ».

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι υπογραμμίζουν πως από τον Γενάρτη ήταν, ήδη, στο τραπέζι ο δανεισμός του Αλεξανδρόπουλου. Ωστόσο «τα πράγματα έγιναν περίπλοκα, διότι ο Έλληνας χαφ δεν μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα εκτός από τον Παναθηναϊκό, αφού είχε ήδη αγωνιστεί σε δύο συλλόγους αυτή τη σεζόν και δεν μπορούσε να προχωρήσει η τρίτη».

Μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του Ελληνα χαφ. Και αν ο Παναθηναϊκός… χωθεί στη διεκδίκησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ