Αντόνιο Κασάνο : «Επιστρέφω στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα»

Αντόνιο Κασάνο : «Επιστρέφω στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα»

Με δηλώσεις του ο Αντόνιο Κασάνο έκανε γνωστό πως επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Στα ιταλικά γήπεδα θα αγωνίζεται και πάλι μετά από ένα μικρό διάλειμμα ο Αντόνιο Κασάνο. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, με αποτέλεσμα να θέλει να φορέσει και πάλι εξάταπα και κοντό σορτσάκι.

«Δεν είναι ακόμη σίγουρο πότε θα αγωνιστώ ξανά. Αλλά σίγουρα το θέλω και μάλιστα θέλω να το κάνω πραγματικότητα όσο το δυνατόν συντομότερα. Σε ένα μόλις μήνα έχασα 5 κιλά. Νιώθω πολύ καλά με το σώμα μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Απλά το ποδόσφαιρο. Άλλωστε στα τόσα χρόνια καριέρας μου το έχω αποδείξει νομίζω.

Θέλω να επιστρέψω στην ενεργό δράση για προσωπικούς μου λόγους. Θέλω να νικήσω τη μάχη με τον εαυτό μου και να αποχωρήσω με τον δικό μου τρόπο και να δείξω πως ακόμη μπορώ να κάνω τη διαφορά.

Πιστεύω πως μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί δεν έχω καθόλου τραυματισμούς και τα πηγαίνω πολύ καλά. Παίζω τένις τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Με αυτό τον τρόπο μένω σε καλή φόρμα. Θέλω να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση», τα λόγια του Κασάνο με την τελευταία του ομάδα να είναι η Βερόνα το 2017 χωρίς να παίξει ούτε ένα λεπτό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ