Μαϊστόροβιτς: «Περήφανος και χαρούμενος»

Μαϊστόροβιτς: «Περήφανος και χαρούμενος»

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς εξέφρασε τη χαρά τη για την πορεία της ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από την Ενωση.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ήταν ο άνθρωπος που το περασμένο καλοκαίρι με τις επιλογές του σχεδίασε την ΑΕΚ, η οποία στο τέλος του μαραθωνίου κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Σουηδός πρώην Τεχνικός Διευθυντής της «Ένωσης» μίλησε στην ιστοσελίδα «fotbollskanalen» για την αποχώρησή του και την επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου: «Στην ΑΕΚ είχαμε έναν πολύ ισχυρό πρόεδρο που είναι στην ομάδα καιρό και κατάφερε να τη χτίσει. Σίγουρα έπρεπε να ακολουθήσω ό,τι είχαν κάνει πριν. Αυτό ήταν δύσκολο, πολύ απαιτητικό, ήταν κάτι που απαιτούσε πολύ ενέργεια, αλλά έμαθα και αρκετά. Γνώριζα την πίεση που υπήρχε. Όμως ήταν άλλα πράγματα που με έκαναν να νιώσω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω πλέον στην ΑΕΚ. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Βρίσκονται στην κορυφή, έφτασαν στους 32 του Europa League, και ασφαλώς είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για την επιτυχία τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ