«Γαζώνει» και… τρελαίνει κόσμο ο Άκπομ – Υποψήφιος για μεγάλη διάκριση

«Γαζώνει» και… τρελαίνει κόσμο ο Άκπομ – Υποψήφιος για μεγάλη διάκριση

Ο Τσούμπα Άκπομ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Αγγλία για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο και βαδίζει ολοταχώς για μια πολύ σημαντική διάκριση.

Όταν ο Τσούμπα Άκπομ αποφάσιζε να αφήσει τον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2020 για να επιστρέψει στην Αγγλία, για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο, σίγουρα ούτε αυτός φαντάζονταν τι θα επακολουθούσε.

Και αυτό γιατί ο Άγγλος επιθετικός μετά από μια μέτρια πρώτη χρονιά στην Championship (2020-2021) και μια αξιοπρεπής επιστροφή στον ΠΑΟΚ (2021-2022), φαίνεται πως κάνει επιτέλους μια σεζόν καριέρας. H Μίντλεσμπρο δίνει μεγάλη μάχη για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Premier League και ο Άκπομ κάνει ό,τι μπορεί για να συμβεί αυτό.

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη στον Κλέιμαν για βιασμό – Παρελθόν από την ομάδα ο τερματοφύλακας του Βόλου

Έχει 26 γκολ σε 34 συμμετοχές, σκοράροντας ένα τέρμα κάθε 107 λεπτά και είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, αρκετά μπροστά από τον διεθνή Σουηδό φορ, Βίκτορ Γιούκερες που έχει 18 γκολ. Εκτός από το βραβείο του πρώτου σκόρερ στο οποίο βρίσκεται αρκετά κοντά, ο 28χρονος στράικερ είναι υποψήφιος και για ένα ακόμα πιο σημαντικό βραβείο.

Αυτό του παίκτη της χρονιάς στην Championship! O Άκπομ το διεκδικεί με πολύ καλές πιθανότητες, μαζί με τον Γιουκερες της Κόβεντρι και τον Τζος Μπράουνχιλ της Μπέρνλι, με τον νικητή να αναμένεται να ανακοινώνεται στις 23 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ