Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Ρέιντζερς ο Τζέραρντ!

Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Ρέιντζερς ο Τζέραρντ!

Σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την Ρέιντζερς για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσίας βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα!

Ως τον πρώτο υποψήφιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρέιντζερς παρουσιάζουν τον θρύλο της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, τα αγγλικά Μέσα.

Όπως αναφέρει το BBC της Σκωτίας ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων» έχει έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης και οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο. Αυτή τη στιγμή ο Τζέραρντ είναι προπονητής στην Κ-18 της Λίβερπουλ.

Αυτή τη στιγμή στην τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς βρίσκεται ο Γκράεμε Μέρτι, ο οποίος προσλήφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ αν ο Τζέραρντ αναλάβει τελικά τους Προτεστάντες θα βρει απέναντι του τον πρώην προπονητή του, Μπρένταν Ρότζερς, που κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Σκωτίας με την Σέλτικ.

Ο νυν τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας την Παρασκευή ενόψει της αναμέτρησης με τη Στόουκ είπε για τον Τζέραρντ: «Δεν ανησυχώ. Ό,τι θέλει να κάνει, θα τον υποστηρίξουμε σε αυτό, δεν υπάρχει καμία απόφαση, μπορώ να φανταστώ ότι πολλές ομάδες ενδιαφέρονται να υπογράψουν με τον Στίβεν (Τζέραρντ) έχει τεράστια εμπειρία ως παίκτης, οπότε και γω θα σκεπτόμουν νία τέτοια προοπτική. Θα τον υποστηρίξουμε σε οποιαδήποτε απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ