Αναλαμβάνει τη Ρέιντζερς ο Τζέραρντ!

Αναλαμβάνει τη Ρέιντζερς ο Τζέραρντ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ συμφώνησε με τη διοίκηση της Ρέιντζερς και θα είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της σκωτσέζικης ομάδας.

Το πρώτο του μεγάλο βήμα στην προπονητική είναι έτοιμος να κάνει ο εμβληματικός πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ. Ο νυν τεχνικός της ομάδας νέων των κόκκινων έδωσε τα χέρια με τη Ρέιντζερς έτσι ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, ο θρύλος της Λίβερπουλ βρισκόταν σε συζητήσεις με τον σκωτσέζικο σύλλογο εδώ και κάποιες μέρες και όπως όλα δείχνουν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Τζέραρντ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γκράεμε Μέρτι, ο οποίος προσλήφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από τους Προτεστάντες, ενώ θα βρει απέναντι του τον πρώην προπονητή του και νυν της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, που κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Σκωτίας με τους Καθολικούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αγγλικά μέσα δεν αναφέρουν λεπτομέρειες της συμφωνίας, όμως θεωρούν δεδομένο πως ο Τζέραρντ θα ως βοηθό του τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, Γκάρι ΜακΑλιστερ και πως μέσα στις επόμενες μέρες θα επισημοποιηθεί η πρόσληψη του πρώην Άγγλου μέσου στη Ρείντζερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ