Αμφίβολη η παραμονή του Δουβίκα στην Ουτρέχτη

Αμφίβολη η παραμονή του Δουβίκα στην Ουτρέχτη

Φωτιές άναψε ο Τάσος Δουβίκας μετά τις δηλώσεις του, που άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να αποχωρήσει από την Ουτρέχτη το προσεχές καλοκαίρι.

Για την Ουτρέχτη, ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί το βαρόμετρο της φετινής σεζόν.

Μετά τα 2 γκολ του στο χθεσινό παιχνίδι, που η ομάδα του επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας επί της Καμπούρ, έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μαζί με τον Βαν Χόιντονγκ της Χέρενφεεν στη πρώτη θέση των σκόρερς της Eredivisie.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ποιοι ξένοι μένουν – Τι γίνεται με Παπαγιάννη…

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός ωστόσο δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα της Ουτρέχτης και την επόμενη σεζόν.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα φύγω το καλοκαίρι. Το εννοώ. Δεν το σκέφτομαι κιόλας και θα αποφασίσω μετά το τέλος της σεζόν».

«Αν δεν υπάρχει κάποια ομάδα που θα ήθελα να πάω, θα μείνω. Δεν έχω προτίμηση που θα παίζω, αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Premier League. Ωστόσο δεν ξέρω αν υπάρχει πρόταση από κάποια αγγλική ομάδα», συμπλήρωσε ο Δουβίκας.

Αυτές οι δηλώσεις αφήνουν την Ουτρέχτη εντελώς απροετοίμαστη και τους προσθέτουν ένα ακόμη βάρος, αυτό της πιθανότητας να ψάξουν για βασικό επιθετικό το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ