Ρέιντζερς: Παρελθόν ο Μάρτι, προ των πυλών ο Τζέραρντ

Ρέιντζερς: Παρελθόν ο Μάρτι, προ των πυλών ο Τζέραρντ

Η ομάδα της Γλασκώβης απέλυσε τον 43χρονο προπονητή και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον «θρύλο» της Λίβερπουλ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Την απόλυση του Γκρέιαμ Μάρτι ανακοίνωσε την Τρίτη (01/05) η Ρέιντζερς, με τον 43χρονο προπονητή να πληρώνει ακριβά τη βαριά ήττα από τη Σέλτικ με 5-0.

Ο Βρετανός τεχνικός ανέλαβε την ομάδα τον Οκτώβριο, όταν αντικατέστησε τον Πορτογάλο Πέδρο Καϊσίνια, ωστόσο, δεν κατάφερε να βγάλει τη χρονιά. Ο διασυρμός στο Old Firm προκάλεσε την οργή της διοίκησης της Ρέιντζερς, με τον Μάρτι να αποτελεί πλέον παρελθόν, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Γλασκώβης ψάχνει πλέον για τον επόμενο προπονητή της, με τον Στίβεν Τζέραρντ να βρίσκεται προ των πυλών. Ο θρύλος της Λίβερπουλ, αλλά και του αγγλικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της σκωτσέζικης ομάδας, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μάλιστα, ο πρώην συμπαίκτης του Τζέραρντ στη Λίβερπουλ, αλλά και παλιός παίκτης της σκωτσέζικης ομάδας, Τσάρλι Ανταμ, μίλησε για το ενδεχόμενο ο βετεράνος άσος των Ρεντς να αναλάβει τη Ρέιντζερς. «Ο Στίβεν είναι νικητής. Εχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν έχει εμπειρία ως προπονητής, αλλά όλοι πρέπει να ξεκινήσουν από κάπου. Πιστεύω ότι ο Τζέραρντ μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη Σκωτία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ