Εξελίξεις με Μπακασέτα – Πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι

Εξελίξεις με Μπακασέτα – Πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει... γυαλίσει σε ιταλική ομάδα.

Δυναμικό μπάσιμο της Μπολόνια για τον Τάσο Μπακασέτα!

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός είναι ο ηγέτης της Τράμπζονσπορ, με τον ιταλικό σύλλογο να έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα των Τούρκων.

Διαβάστε επίσης: Η περίπτωση Φαριόλι, η παρουσία στο ντέρμπι, η συζήτηση και η επιλογή του Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα, τόσο η εφημερίδα «Fanatic», όσο και η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb, αποκαλύπτουν πως η Μπολόνια προσέφερε 7 εκατομμύρια ευρώ για τον πρώην άσο της ΑΕΚ, με την Τράμπζονσπορ, όμως, να αξιώνει 10 εκατομμύρια για την παραχώρησή του.

«Ο Αναστάσιος Μπακασέτας κάνει άλλη μια εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία. Ο 29χρονος Έλληνας επιθετικός μέσος έχει απολογισμό 11 γκολ και 11 ασίστ σε 38 παιχνίδια με την Τραμπζονσπόρ. Εξαιρετικές εμφανίσεις, που πείθουν αρκετούς συλλόγους να προχωρήσουν ενόψει του καλοκαιριού. Μετά τη Βόλφσμπουργκ, η Μπολόνια πρόσφερε και 7 εκατομμύρια συν μπόνους για τον παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε ένα χρόνο. Ο σύλλογος της Τραπεζούντας, πάντως, ελπίζει να πάρει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια από την πώλησή του» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε 38 αγωνιστικές με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, ο 29χρονος άσος μετράει 11 γκολ και 11 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ