Ομάδα έκπληξη θέλει τον Μπαλοτέλι – Τι ζητάει ο Ιταλός από την… μέλλουσα ομάδα του;

Ομάδα έκπληξη θέλει τον Μπαλοτέλι – Τι ζητάει ο Ιταλός από την… μέλλουσα ομάδα του;

Ο Μάριο Μπαλοτέλι στα 32 του αγωνίζεται στην Ελβετική Σιόν, αλλά το καλοκαίρι αναμένεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, αν ικανοποιηθούν οι... απαιτήσεις του.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της τελευταίας δεκαετίας. Λόγω νοοτροπίας όμως δεν έκανε ποτέ τα σπουδαία πράγματα για τα οποία προορίζονταν. Η καριέρα του πλούσια με πολλές μεγάλες ομάδες να τον εμπιστεύονται όπως οι Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Μαρσέιγ έχοντας κατακτήσει 8 τίτλους στην καριέρα του μεταξύ των οποίων ένα Champoions League και πρωταθλήματα Αγγλίας και Ιταλίας.

Τα τελευταία χρόνια όμως η καριέρα του παρουσιάζει φθίνουσα πορεία. Γεγονός που το μαρτυρούν οι τελευταίες του ομάδες (Μπρέσια, Μόντζα, Αδαναντεμίρσπορ, Σιόν). Στην Ελβετική ομάδα βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2022 και έχει συνολικά 6 γκολ σε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ: Το «ολικό λίφτινγκ» στη μεσαία γραμμή, ο ΜακΑλιστερ ο Μπαρέλα και οι άλλοι… (pics, vids)

Μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά το μέλλον του στην Ελβετία είναι αβέβαιο καθώς η Σιόν είναι φαβορί για υποβιβασμό. Όμως ο Μπαλοτέλι δεν αναμένεται να μείνει χωρίς ομάδα γιατί όπως βγαίνει από ρεπορτάζ του εξωτερικού, η Ραπίντ Βουκουρεστίου θέλει να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλικαίρι.

Ο Ιταλός επιθετικός φυσικά και δεν έχει αντίρρηση να προσθέσει άλλη μια… εμπειρία στο βιογραφικό του, έχει όμως έναν πολύ ιδιαίτερο όρο για να συμφωνήσει και να συνεργαστεί με τον πάλαι ποτέ αστέρα της Serie A, Άντριαν Μούτου που προπονεί την ρουμάνικη ομάδα. Και αυτός δεν είναι άλλος από χρήματα και συγγεκριμένα 1 εκατ. ευρώ τα οποία θέλει ως προκαταβολή πριν καν αρχίσει να αγωνίζεται εκεί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ