Τι συμβαίνει με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ουκρανό προπονητή

Τι συμβαίνει με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ουκρανό προπονητή

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο Ολυμπιακός, η Αλ Αϊν και οι πιθανότητες για την εθνική Ουκρανίας

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι ένας από τους προπονητές που ακούστηκαν έντονα τις τελευταίες μέρες για τον πάγκο του Ολυμπιακού, όμως οι εξελίξεις με τον Ουκρανό τεχνικό είναι ραγδαίες.

Ο σπουδαίος πρώην ποδοσφαιριστής είναι ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν και τα ΜΜΕ στο εξωτερικό, όμως όλα δείχνουν ότι έχει ήδη αποφασίσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Αλ Αϊν.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το «terrikon.com», ο Ρεμπρόφ έχει επαφές με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Ρεμπρόφ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας το 2021 και το συμβόλαιο του τελειώνει το φετινό καλοκαίρι, όμως φαίνεται ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν για να συνεχίσουν μαζί.

Παράλληλα, ο Ουκρανός κόουτς έχει τη δυνατότητα εφόσον παραμείνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να αναλάβει και την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και λίγες μέρες.

Ο Ρεμπρόφ αναμένεται να υπογράψει με την Αλ Αϊν επέκταση για ακόμη δύο χρόνια, ενώ λέγεται ότι θα έχει τις ίδιες απολαβές με το πρώτο συμβόλαιο που υπέγραψε, ενώ είναι θέμα χρόνου να αναλάβει και την εθνική Ουκρανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ