Συνεχίζει τις προσπάθειες για Ρεμπρόφ ο Ολυμπιακός – Τι ισχύει με τους υπόλοιπους

Συνεχίζει τις προσπάθειες για Ρεμπρόφ ο Ολυμπιακός – Τι ισχύει με τους υπόλοιπους

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει τις επιλογές του για τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Μπορεί να απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όμως ο Ολυμπιακός συνεχίζει το… ψάξιμο για τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο του από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν ρίξει το βάρος στον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις υποχρεώσεις του με την τωρινή του ομάδα, την Αλ Αΐν. Κάτι που αναμένεται να συμβεί στο τέλος μήνα. Πάντως στην Ουκρανία αναφέρουν πως έχει γίνει κρούση στον 48χρονο τεχνικό από την Ομοσπονδία της χώρας.

Φυσικά ο Ρεμπρόφ δεν είναι το μόνο όνομα που έχουν οι Πειραιώτες στη λίστα τους, καθώς ένα από αυτά είναι και του Ερνάν Κρέσπο ο οποίος από τον Μάρτιο του 2022 κάθεται στον πάγκο της Αλ-Ντουχαΐλ από το Κατάρ, έχοντας κατακτήσει ήδη δύο τίτλους (Qatari Stars Cup: 2022-23, Qatar Cup: 2022-23).

Παράλληλα έχει γραφτεί και το όνομα του πολλά υποσχόμενου Φραντσέσκο Φαριόλι, τον οποίο έχει και στο στόχαστρό της Σάντερλαντ.

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, όταν και ολοκληρώνονται τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να προκύψει και κάποια άλλη περίπτωση που δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ