Έλτον Τζον και Coldplay στην προετοιμασία της Σίτι!

Έλτον Τζον και Coldplay στην προετοιμασία της Σίτι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εφαρμόζει φέτος ένα διαφορετικό πρόγραμμα προετοιμασίας των παικτών της Σίτι, ενόψει των δύο τελικών με Γιουνάιτεντ και Ίντερ.

Η Σίτι μπορεί να κατέκτησε την Premier League. Ένας σύλλογος όμως τέτοιας ποιότητας και οικονομικής επιφάνειας, δεν μπορεί να μην κυνηγά το απόλυτο. Πόσο δε μάλλον όταν προπονητής είναι ο Πεπ Γκουαεδιόλα.

Στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ, έχουν ως μεγάλο όνειρο το ιστορικό trebble και έχουν δύο αγώνες κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τελικός FA Cup)  και την Ίντερ (τελικός Champions League) που θα κρίνουν τα πάντα.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Λιόλιου: Βγάζει το σουτιέν και τραβάει τα βλέμματα – Η φωτογραφία που θα συζητηθεί

Ο Καταλανός προπονητής, φέτος φαίνεται να έχει υιοθετήσει μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας του για τους δύο τελικούς αναφέροντας σχετικά: «Νωρίτερα στην καριέρα μου, σκεφτόμουν: Πρέπει να προετοιμαστώ για τον τελικό. Πρέπει να δω πολλά βίντεο. Αυτή τη φορά, θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου».

Κάτι το οποίο έκανε πράξη και για τους παίκτες του όταν μετά το τελευταίο ματς της Premier League κόντρα στην Μπρέντφορντ, έδωσε σε όλους τους ποδοσφαιριστές δύο ημέρες ρεπό για να αποφορτιστούν συναισθηματικά και ψυχολογικά από μια σεζόν Γολγοθά που περιελάβανε και το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Σίτι να παίζει 37 ματς στις 167 μέρες που ακολούθησαν το τουρνουά στο Κατάρ: «Από την εμπειρία μου, ο καλύτερος τρόπος προετοιμασίας για σημαντικούς τελικούς είναι να αποσυνδεθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο»

Μάλιστα, δεν παρέλειψε στο ρεπό του να συνδυάσει την… κατασκοπία αλλά και να χαλαρώσει παρακολουθώντας συναυλία του Έλτον Τζον στο Μάντσεστερ, την ώρα που και οι παίκτες του παρακολούθησαν συναυλία των Coldplay όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά:

«Δεν ήξερα πολλά για την Ίντερ οπότε πέρασα λίγο χρόνο, ίσως μιάμιση μέρα παρακολουθώντας όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της. Και μετά από αυτό, επανεξέτασα τα παιχνίδια που παίξαμε εναντίον της Γιουνάιτεντ, τη συγκέντρωση μας, το πρέσινγκ μας.

«Ωστόσο όταν έχεις αυτές τις εκδηλώσεις σε αυτή την πόλη, πρέπει να πας. Ο Έλτον Τζον είναι ένας από τους θρύλους και φυσικά οι παίκτες πήγαν στους Coldplay. Ήταν φανταστικό. Μπορείτε είτε να είστε στο σπίτι και να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να είστε σε μια συναυλία απολαμβάνοντας τους καλούς ταλαντούχους μουσικούς».

Μένει να δούμε λοιπόν τις επόμενες ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα (3/6) και τον τελικό του FA Cup κόντρα στη μισιτή Γιουνάιτεντ, αν αυτή η πιο… ανθρωποκεντρική προσέγγιση του πάντα καινοτόμου Γκουαρδιόλα, θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους Πολίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ