Φερνάντες: «Ο Τεν Χαγκ πάντα απαιτεί περισσότερα, αλλά με προστατεύει»

Φερνάντες: «Ο Τεν Χαγκ πάντα απαιτεί περισσότερα, αλλά με προστατεύει»

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για τη σχέση του με τον Έρικ Τεν Χαγκ και τη στήριξη που του προσφέρει, ενώ τόνισε πως πάντα απαιτεί περισσότερα από εκείνον.

Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο (03/06) στον τελικό του FA Cup με στόχο την κατάκτηση του τελευταίο τίτλου στην Αγγλία.

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε στο «BBC» για τη σχέση που έχει με τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, αποκάλυψε ότι έχει πάντα την στήριξη και την προστασία του, αλλά γι’ αυτόν τον λόγο ο Ολλανός πάντα περιμένει κάτι περισσότερο από εκείνον.

Διαβάστε επίσης: Μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον άσο της Μπαρτσελόνα – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί (vids)

«Ξέρω ότι ο προπονητής μου είναι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που προπονούμαι, τον τρόπο που παίζω και τον τρόπο που δείχνω τα συναισθήματα και το πάθος μου για το ποδόσφαιρο. Ξέρει ότι με νοιάζει. Γι’ αυτό μερικές φορές μπορεί να κάνω πράγματα που δεν πρέπει να κάνω.

Δεν θα κάνω ποτέ κάτι που θα δείχνει άσχημο για την ομάδα, που να κάνει τους συμπαίκτες μου να φαίνονται άσχημα ή οτιδήποτε δεν είναι καλό για την ομάδα. Το ξέρει και γι’ αυτό με προστατεύει.

Νομίζω ότι αυτό είναι καλό γιατί δείχνει σεβασμό για μένα, με προστατεύει, αλλά πάντα απαιτεί περισσότερα, γιατί όταν προστατεύεις κάποιον περιμένεις να σου δώσει κάτι σε αντάλλαγμα. Θέλει να έχει λόγους να σε προστατεύει», είπε ο Πορτογάλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ