Ενδιαφέρον της Φέγενορντ για Αλεξανδρόπουλο

Ενδιαφέρον της Φέγενορντ για Αλεξανδρόπουλο

Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας Φέγενορντ φαίνεται πως ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Σπόρτινγκ.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν προτίθεται να κρατήσει τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και αναζητείται ομάδα για να δοθεί δανεικός ο Έλληνας μέσος, με την Φέγενορντ να έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Ο νεαρός πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, δεν «έπιασε» στην Πορτογαλία και επιθυμεί και ο ίδιος να αλλάξει περιβάλλον, έτσι ώστε να βρει ξανά τον καλό του ποδοσφαιρικό εαυτό.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη με Σαμοντούροβ – Το αδιανόητο με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού

O Αλεξανδρόπουλος έχει αξία αυτή τη στιγμή 3 εκατομμύρια ευρώ, με τη Σπόρτινγκ να τον είχε αγοράσει αντί 4 εκατομμυρίων το περσινό καλοκαίρι.

Μετά την τεράστια μεταγραφή που πραγματοποίησε η Μπενφίκα, παίρνοντας τον Κοκτσού από την Φέγενορντ για 30 εκατομμύρια ευρώ, δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στις θέσεις των χαφ για τους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Αυτό οδηγεί τη Φέγενορντ να εξετάζει πιθανές επιλογές, που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τη φυγή του Τούρκου μέσου, γι’ αυτό και απευθύνθηκε και στη Σπόρτινγκ, ρωτώντας για τον Αλεξανδρόπουλο.

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό, παίζοντας μόνο σε 13 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας της Λισαβόνας, χωρίς να έχει συμμετοχή σε κάποιο γκολ της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ