Θέλει Δουβίκα σαν αντί-Μορέλος η Ρέιντζερς και πληρώνει αδρά (vid)

Θέλει Δουβίκα σαν αντί-Μορέλος η Ρέιντζερς και πληρώνει αδρά (vid)

Ο βασικός επιθετικός της Ρέιντζερς, Αλφρέδο Μορέλος αποχωρεί από την ομάδα, με τους Σκωτσέζους να έχουν πολύ ψηλά στη λίστα με τους αντικαταστάτες τον Τάσο Δουβίκα.

Ο Αλφρέδο Μορέλος μετά από 6 χρόνια πολύ επιτυχημένης καριέρας στα γήπεδα της Σκωτίας για λογαριασμό της Ρέιντζερς (124 γκολ σε 269 εμφανίσεις), αποχωρεί από την ομάδα, με τους «Τζερς» να ψάχνονται για τον επόμενο βασικό επιθετικό περιοχής ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτή την ώρα ένας από τους επικρατέστερους για να «γεμίσει» τα παπούτσια του Κολομβιανού είναι ο Τάσος Δουβίκας σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σκωτία. O 23χρονος επιθετικός έχει κάνει limit up και από το 1.2 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε στην Ουτρέχτη, ήδη αποτιμάται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η ηγετική εμφάνιση του Μασούρα: Η γκολάρα, τα χαμόγελα και η «δήλωση»

Μετά την πρώτη του καλή σεζόν στην Ολλανδία, η φετινή ήταν χρονιά εκτόξευσης για τον Δουβίκα που βγήκε πρώτος σκόρερ στην Eredivisie με 19 γκολ σε 32 ματς και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει… βίο παράλληλο με τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Ο Έλληνας επιθετικός που πλέον αγωνίζεται στο MLS, στην πρώτη του σεζόν στην Ολλανδία το 2020-2021 βγήκε πρώτος σκόρερ με τη φανέλα της Φένλο και αμέσως πήρε μεταγραφή για τη Σέλτικ. Έτσι και ο Δουβίκας όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Σκωτία, ίσως και να ετοιμάσει βαλίτσες για την Γλασκόβη, με την Ρέιντζερς να είναι έτοιμη να δαπανήσει 8 εκατομμύρια Ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ