Πιέζει για Δουβίκα η Γαλατασαράι – Τι ζητά η Ουτρέχτη

Πιέζει για Δουβίκα η Γαλατασαράι – Τι ζητά η Ουτρέχτη

Στην Τουρκία επιμένουν πως η Γαλατασαράι κατέθεσε νέα πρόταση προκειμένου να ντύσει τον Τάσο Δουβίκα στα χρώματα της. Αναμένουν την απάντηση της Ουτρέχτης.

Ο Τάσος Δουβίκας είναι ένα από τα πιο «hot» ονόματα στη Ευρώπη αυτή τη στιγμή, με τον Έλληνα πρώτο σκόρερ της Eredivisie να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατασαράι.

Πληροφορίες από την Τουρκία κάνουν λόγο για πρόταση των πρωταθλητών της γείτονος χώρας ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που δεν φαίνεται να ικανοποιεί την Ουτρέχτη.

Διαβάστε επίσης: Οι ώρες των κληρώσεων για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη – Πως η κλήρωση των «Πράσινων» επηρεάζει αυτή του Ολυμπιακού (pic)

Οι Ολλανδοί φαίνεται πως ζητούν ένα ποσό πάνω από 10 εκατομμύρια για να παραχωρήσουν τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, ποσό που δεν περιλαμβάνεται στην πρόταση που κατέθεσε η Γαλατασαράι το βράδυ της Δευτέρας (19/6).

Η Γαλατά από την πλευρά της, περιμένει γρήγορα την απάντηση της Ουτρέχτης, για να προχωρήσει στον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν και με δεδομένο πως ο πρώτος σκόρερ της, Μάουρο Ικάρντι, είναι δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στους Τούρκους, οι οποίοι έχουν εξασφαλισμένη την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Εκτός από την Γαλατά και η Τράμπζονσπορ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Δουβίκα, προκειμένου να μπορέσει ξανά να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Τουρκία του χρόνου.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, εφόσον ικανοποιηθούν και οι απαιτήσεις της Ουτρέχτης. Αυτή τη στιγμή, θεωρεί πως είναι περισσότερες οι πιθανότητες να αποχωρήσει από την Ουτρέχτη, παρά να παραμείνει στο σύλλογο, θεωρώντας πως με τη σεζόν που πραγματοποίησε θα υπάρξει ομάδα που θα δ΄ψσει στην Ουτρέχτη τα χρήματα που ζητά.

Ο Δουβίκας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, με 19 γκολ (ίδια με τον Τσάβι Σίμονς της Αϊντχόφεν) σε 32 παιχνίδια, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 22 γκολ σε 38 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ