Επιμένουν οι Σέρβοι για Ερυθρό Αστέρα και Μάριν

Επιμένουν οι Σέρβοι για Ερυθρό Αστέρα και Μάριν

Η ιστοσελίδα zurnal.rs αναφέρει ότι η ομάδα του Βελιγραδίου το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση του Γερμανού μεσοπιθετικού και μάλιστα θα του προσφέρει συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ!

Μετά τον Γιάγκος Βούκοβιτς ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Μάρκο Μάριν! Οι Σέρβοι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, επιθυμούν την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του zurnal.rs, ο Γενικός Διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, είχε προσπαθεί να κλείσει τον Μάρκο Μάριν και πριν από δύο χρόνια, όταν ο Γερμανός αποχώρησε από την Τραμπζονσπόρ.

Ο παίκτης, ωστόσο, κατέληξε στον Ολυμπιακό, με τους Σέρβους να επανέρχονται και να παρουσιάζονται έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του. Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά επίσης στη μεταγραφή του Μοχάμεντ Μπεν στον Ερυθρό Αστέρα, με την οποία άνοιξε δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η διοίκηση μάλιστα του Ερυθρού Αστέρα εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει στον Μάριν συμβόλαιο ύψους 1 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον πείσει να γίνει μόνιμος κάτοικος Βελιγραδίου. Όπως επισημαίνει το zurnal.rs, ωστόσο, όλα θα κριθούν από το αν ο παίκτης είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί με τη φανέλα των πρωταθλητών Σερβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ