Στη Μαριενχάμ ο Κωτσόπουλος του Ατρομήτου

Στη Μαριενχάμ ο Κωτσόπουλος του Ατρομήτου

Στην Φινλανδία και τη Μαριενχάμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος και Μαριενχάμ έφτασαν σε απόλυτη συμφωνία, με τον παίκτη να ανακοινώνεται από τον Φινλανδικό σύλλογο σήμερα (08/08).

Ο 26χρονος επιθετικός από την Βέροια έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο μετά το τέλος της περασμένης σεζόν και είναι έτοιμος για την νέα του περιπέτεια εκτός συνόρων, καθώς τη σεζόν 2019/20 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Χετάφε.

Διαβάστε επίσης: Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας αποκαλύπτει: «Ο Καρντόνα θα πουληθεί στον Ολυμπιακό»

 

Ο Κωτσόπουλος έγινε μέλος του Ατρομήτου τον Ιανουάριο του 2018 ως ελεύθερος από την Νάουσα, καταγράφοντας 11 γκολ σε 71 εμφανίσεις με την ομάδα του Περιστερίου σε όλες τις διοργανώσεις.

Την περασμένη σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Κρις Κόουλμαν, έχοντας μόλις 10 συμμετοχές (5 βασικός) σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας 2 γκολ. Μπορεί η φυσική του θέση να είναι αυτή του σέντερ φορ, ωστόσο ο Κωτσόπουλος μπορεί εύκολα να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης.

Το πρωτάθλημα της Veikkausliiga έχει ξεκινήσει από τις 5 Απριλίου, με την Μαριενχάμ να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις τρεις νίκες μετά από 18 αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ