Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας αποκαλύπτει: «Ο Καρντόνα θα πουληθεί στον Ολυμπιακό»

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας αποκαλύπτει: «Ο Καρντόνα θα πουληθεί στον Ολυμπιακό»

Ο Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρες, ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας προανήγγειλε τη μεταγραφή του Σέρχι Καρντόνα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μεταγραφή το Σέρχι Καρντόνα. Μια εξέλιξη που έγινε γνωστή με τον πλέον επίσημο και ξεκάθαρο τρόπο. Καθώς ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, ομάδας του 24χρονου αριστερού μπακ, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη συμφωνία της ομάδας του με τους Ερυθρόλευκους, για την παραχώρηση του αμυντικού.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Κανάριων Νήσων, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρες, αποκάλυψε ότι η μεταγραφή κλείνει εν τέλει κοντά στα 2.000.000 € και επεσήμανε ότι η μετακίνηση του Καρντόνα αναμένεται να ολοκληρωθεί επίσημα έως την Τετάρτη. Με τον ποδοσφαιριστή να «πετάει» τις επόμενες ώρες για την Ελλάδα, ώστε να ενσωματωθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Το έγγραφο ντοκουμέντο. Ηξεραν μέχρι και τους αριθμούς των ΙΧ των Κροατών χούλιγκαν

«Ο Σέρτζι Καρντόνα θα πουληθεί τις επόμενες ώρες. Υπάρχει συμφωνία με ομάδα, ελπίζουμε να υπογράψει το συμβόλαιο. Είναι ένας παίκτης του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει την επόμενη σεζόν και δεν μπορούσαμε να το ανανεώσουμε. Είναι μία μικρή πώληση, αλλά από το τίποτα… Θα είναι μία πώληση κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ» ανέφερε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Λας Πάλμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός είχε βάλει στο στόχαστρο ακόμη μία μεταγραφή αριστερού μπακ, με την οποία ασχολήθηκαν σοβαρά οι Ερυθρόλευκοι από χθες. Παρά ταύτα, η συμφωνία με τον Καρντόνα είναι δεδομένη και εφόσον δεν υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, κάποια θετική εξέλιξη στην προσπάθεια που γίνεται για τον δεύτερο μπακ που δεν έχει γίνει γνωστός, τότε ο 24χρονος Ισπανός θα μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Καθώς ο ίδιος έχει πει το μεγάλο «ναι» στους Ερυθρόλευκους. Και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Καρδόν αναδείχθηκε πέρυσι κορυφαίος αριστερός μπακ της LaLiga2 και κέρδισε την άνοδο στην Primera Division με τη Λας Πάλμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ