«Δώρο» της Φενέρμπαχτσε στον Παναθηναϊκό

«Δώρο» της Φενέρμπαχτσε στον Παναθηναϊκό

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε από τη Μαρσέιγ τον Τζενγκίζ Ουντέρ.

Η Φενέρμπαχτσε ενεργοποίησε και δεύτερη «βόμβα» μέσα σε διάστημα μερικών ωρών, καθώς μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Φρεντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπέγραψε και τον Τζενγκίζ Ουντέρ έναντι 15 εκατομμυριών ευρώ από τη Μαρσέιγ.

Έτσι, ο 26χρονος διεθνής winger θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του έπειτα από 6 χρόνια, όταν και τον είχε αγοράσει η Ρόμα από την Μπασακσεχίρ για σχεδόν 15 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η «σούπερ τέτοια», τα social και η Φιλαδέλφεια…

Ο Ουντέρ, αφήνει μετά από δύο χρόνια την Μασσαλία για να γίνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης, έχοντας αγωνιστεί 6.245′ λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Μαρσέιγ (αντίπαλος του Παναθηναϊκού), τα οποία μεταφράζονται σε 93 συμμετοχές, με 18 γκολ και 12 ασίστ.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την Τουρκία από την ηλικία των 19 ετών (έκανε ντεμπούτο στις 12 Νοεμβρίου 2016) 49 φορές, έχοντας πετύχει 16 τέρματα. Η Φενέρμπαχτσε θα γίνει η τρίτη ομάδα της πατρίδας του που θα αγωνιστεί ο Ουντέρ μετά τις Αλτινόρντου και Μπασακσεχίρ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ρόμα και Λέστερ πλην της Μαρσέιγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ