Μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση «προ των πυλών» για την Μπράγκα

Μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση «προ των πυλών» για την Μπράγκα

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα Play Off του Champions League, Μπράγκα.

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την πολύ σημαντική ρεβάνς του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπράγκα, όμως οι μεταγραφικές εξελίξεις στο «στρατόπεδο» των Πορτογάλων… «τρέχουν».

Η ομάδα του Ζόρζε έφτασε σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, σε συμφωνία με τον 36χρονο πολύπειρο Πορτογάλο, Ζοάο Μουτίνιο.

Ο Πορτογάλος επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στην πατρίδα του για να ενισχύσει την Μπράγκα στην αγωνιστική περίοδο 2023/2024.

Μάλιστα η Μπράγκα φαίνεται να «άρπαξε» τον παίκτη, ο οποίος τα είχε βρει σε όλα και είχε περάσει και τα ιατρικά τεστ στην Πόρτο!

Όπως αναφέρει η A Bola ο Μουτίνιο θα παίζει 50 χιλιόμετρα Βόρεια από το Dragao, στο οποίο και αναμενόταν να πάει. Ο Μουτίνιο δεν θα αποτελούσε προτεραιότητα για την Πόρτο και για αυτόν τον λόγο χάλασε το deal.

Η ανακοίνωση του θα γίνει πιθανώς αύριο, Παρασκευή, με τον ποδοσφαιριστή να μην μπορεί να απειλήσει τον Παναθηναϊκό στην ρεβάνς, καθώς η πορτογαλική ομάδα δεν μπορεί να κάνει αλλαγές στη λίστα την οποία έχει δηλώσει για τα Play Offs.

Ο Ζοάο Μουτίνιο έφυγε από την Πόρτο το 2013 «πακέτο» με τον Χάμες Ροντρίγκες για την Μονακό, η οποία είχε καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 75 εκατομμύρια και για τους δύο. Στην συνέχει αγωνίστηκε από το 2018 μέχρι και αυτό το καλοκαίρι στην Premier League με την φανέλα της Γουλβς.

Στην Αγγλία έκανε 212 εμφανίσεις 5 γκολ και 25 ασίστ. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Σπόρτινκ Λισαβόνας και Πορτιμονένσε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ