Σμιντ για Βλαχοδήμο: «Προσπαθώ πάντα να είμαι ειλικρινής»

Σμιντ για Βλαχοδήμο: «Προσπαθώ πάντα να είμαι ειλικρινής»

Ο Ρόγκερ Σμιντ τοποθετήθηκε για τον θέμα που έχει προκύψει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην Μπενφίκα στην συνέντευξη τύπου, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Ζιλ Βισέντε.

Ο Γερμανός προπονητής της Μπενφίκα, Ρόγκερ Σμιντ, έδωσε την δική του εξήγηση, μιλώντας σήμερα (25/08) σε συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού (26/08) εκτός έδρας αγώνα με τη Ζιλ Βισέντε, όταν ρωτήθηκε εάν αισθάνεται τύψεις για τη δημόσια κριτική στον Βλαχοδήμο.

«Ο Βλαχοδήμος; Προσπαθώ πάντα να είμαι ειλικρινής», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Έβγαλε γούστα, κερδίζει αυτοπεποίθηση

Μία κριτική που δημιούργησε τάσεις… φυγής στον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα της Μπενφίκα, ο οποίος δημοσιέυματα τον θέλουν να έχει αποδεχτεί την πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι ειλικρινής κατά τη γνώμη μου. Δεν ήταν η καλύτερη του εμφάνιση. Δεν έχει σημασία αν είναι τερματοφύλακας, αμυντικός ή μέσος. Επικρίνω μόνο τη συμπεριφορά του στο γήπεδο. Μερικές φορές επικρίνω την ομάδα και, εδώ κι εκεί, ένας παίκτης. Είμαστε στη Μπενφίκα και είμαστε σε επαγγελματικό επίπεδο. Όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι πρέπει να είναι στην κορυφή για να παίξουν. Ήμασταν πρωταθλητές πέρυσι, αλλά δεν έχουμε μπόνους. Εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Αυτή είναι η στάση και το στυλ μου, να είμαι ειλικρινής για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε», είπε ο Γερμανός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ