Σε κρίση η Βασιλεία: Έμεινε χωρίς γκολ τον Οκτώβρη και απέλυσε τον προπονητή της (pics)

Σε κρίση η Βασιλεία: Έμεινε χωρίς γκολ τον Οκτώβρη και απέλυσε τον προπονητή της (pics)

Η Βασιλεία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, φτάνοντας σε σημείο να μην σκοράρει ούτε μία φορά μέσα στον Οκτώβριο, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην αντικατάσταση του προπονητή της.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η σεζόν της Βασιλείας από τότε που ξεκίνησε τον Ιούλιο, και δίχως να σημειώσει γκολ τον Οκτώβριο, ο ελβετικός σύλλογος δεν μπόρεσε να ανακοινώσει τον νικητή του «γκολ του μήνα».

Με τέσσερις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια τον Οκτώβριο, η Βασιλεία δέχθηκε 10 γκολ και δεν σημείωσε κανένα, κάτι που οδήγησε στο σύλλογο να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με ένα δίχτυ και μια λεζάντα που έγραφε «Χωρίς γκολ τον Οκτώβριο = Κανένα γκολ του μήνα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σύλλογος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ελβετικού πρωταθλήματος, με μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες, ενώ αποκλείστηκε επίσης από το Europa Conference League στον δεύτερο προκριματικό γύρο από την FC Τομπόλ από Καζακστάν.

Απέχει πολύ από την περσινή σεζόν, όταν όχι μόνο τερμάτισε 5η στο πρωτάθλημα για να προκριθεί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά έφτασε και στα ημιτελικά της Conference League.

Ο προπονητής της Χάικο Φόγκελ «πλήρωσε» το τίμημα για το καταστροφικό ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε «σήμερα» την απομάκρυνσή του και διόρισε τον Φάμπιο Σελεστίνι ως αντικαταστάτη του.

Η ανακοίνωση ήρθε στα 48α γενέθλια του Σελεστίνι και ο νέος προπονητής ελπίζει για ένα νέο ξεκίνημα καθώς η Βασιλεία θα αντιμετωπίσει αύριο (1/11) την ομάδα 3ης κατηγορίας Κριινς στο Ελβετικό Κύπελλο, μια διοργάνωση όπου η Βασιλεία έχει σκοράρει 16 γκολ στους δύο προηγούμενους γύρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ