Τσιμίκας: «Η απόδοσή μου ήταν από τις καλύτερες, ήθελα τόσο πολύ να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα»

Τσιμίκας: «Η απόδοσή μου ήταν από τις καλύτερες, ήθελα τόσο πολύ να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα»

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ, με τον «Greek Scouser» να μιλά για την απόδοση του.

Με τον Κώστα Τσιμίκα να βγάζει δύο ασίστ και τον Μοχάμεντ Σαλάχ να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 3-0 της Μπρέντφορντ, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα, μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Λούτον.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο «Greek Scouser» αναφέρθηκε στην εξαιρετική του απόδοση στο σημερινό ματς, τονίζοντας πως δεν θυμάται άλλη φορά να έχει πραγματοποιήσει ανάλογη εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Θέος: «Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη που με βοήθησε να ζήσω το όνειρο, άδικη η τιμωρία του Ολυμπιακού»

«Η απόδοσή μου ήταν από τις καλύτερες. Ήθελα τόσο πολύ να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν έπαιξα πρόσφατα το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος και να σκέφτομαι ότι είμαι καλός παίκτης» δήλωσε αρχικά.

Για τον Νούνιες και τον Σαλάχ: «Ο Νούνιες με τον Σαλάχ παίζουν καλά μαζί. Για τον Μο δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένας φανταστικός άνθρωπος. Είναι πάντα εδώ για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου. Θέλω να τον ευχαριστήσω».

Για τον Φαν Ντάικ: «Είναι σε μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του. Είναι ο αρχηγός μας. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Δουλεύει σκληρά και είναι συγκεντρωμένος. Ηγείται της ομάδας τέλεια».

Για την συνέχεια: «Όλα είναι μπροστά μας. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι στο 100%. Να είμαστε πεινασμένοι για τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ