Γιαννιώτας : Πιάστηκε στα χέρια με συμπαίκτη του στην προπόνηση

Γιαννιώτας : Πιάστηκε στα χέρια με συμπαίκτη του στην προπόνηση

Σύρραξη σημειώθηκε στη σημερινή προπόνηση της Βαγιαδολίδ, όπου πρωταγωνιστές ήταν ο Γιάννης Γιαννιώτας και ένας συμπαίκτης του!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έγινε πρωταγωνιστής ενός άσχημου συμβάντος στη σημερινή (29/5) προπόνηση της Βαγιαδολίδ. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας εξτρέμ της ισπανικής ομάδας στην οποία βρίσκεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενεπλάκη σε σύρραξη μαζί με συμπαίκτη του, τον Χάβι Οντιβέρος.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι δύο παίκτες είχαν λογομαχία στην αρχή, με τον Οντιβέρος στη συνέχεια να χτυπάει στο πρόσωπο τον Γιαννιώτα, αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει το πρόγραμμα και να πάει στα αποδυτήρια. Να αναφέρουμε πως η προπόνηση έγινε ενόψει του ματς-τελικού με αντίπαλο την Οσασούνα (2/6) για το ποια ομάδα θα μπει στα μπαράζ ανόδου στη La Liga.

Η σημερινή προπόνηση της Βαγιαδολίδ ήταν ανοικτή για τους φιλάθλους, με έναν από αυτούς να φωνάζει «θέλουμε ένταση στο γήπεδο, αλλά όχι κι έτσι!». Ο τερματοφύλακας Ισαάκ Μπεθέρα επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας στους φιλάθλους ότι οι δύο συμπαίκτες του που ενεπλάκησαν στο συμβάν, συμφιλιώθηκαν αμέσως στα αποδυτήρια.

Από την πλευρά του ένας άλλος παίκτης της ομάδας, ο Όσκαρ Πλάνιο είπε το εξής:«Δεν πρέπει να δώσουμε σημασία σε αυτό το περιστατικό. Μετά από αυτό οι δύο συμπαίκτες μου συζήτησαν στα αποδυτήρια και αγκαλιάστηκαν. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις οικογένειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ