H ώρα του Σωκράτη: Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη Μπέτις

H ώρα του Σωκράτη: Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη Μπέτις

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι πολύ πιθανό να κάνει τη πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπέτις στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Λας Πάλμας

Την ερχόμενη Κυριακή (26/11) η Μπέτις υποδέχεται την Λας Πάλμας σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τους «Βερδιμπλάνκος» να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και να μεγαλώσουν τη διαφορά τους από την ομάδα από τις Κανάριες νήσους.

Όμως αυτή η αναμέτρηση, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπέτις, καθώς όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, θεωρεί ότι είναι έτοιμος για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Αταμάν αντιγράφει την τακτική του Μπαρτζώκα με τον Σλούκα»

Επίσης, ο Χιλιανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα τον Σωκράτη, καθώς θέλει να ξεκουράσει τον Πετσέλα, ο οποίος είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Μπέτις και έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ο Σωκράτης αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Μπέτις στα τέλη Οκτωβρίου και από τότε ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου έμειναν έκπληκτοι με τη φυσική κατάσταση του 35χρονου άσου, αν και έχει καιρό να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Παπασταθόπουλος δεν πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στη Λας Πάλμας, τότε το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα με την Αλμερία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ