Απαγόρευση μεταγραφών στη Σταντάρ Λιέγης

Απαγόρευση μεταγραφών στη Σταντάρ Λιέγης

Επ' αόριστον απαγόρευση στις μεταγραφές επιβλήθηκε σήμερα (21/12) στην Σταντάρ Λιέγης από τις βελγικές αρχές, για φερόμενη μη καταβολή φόρων και τελών μεταγραφών μεταξύ άλλων.

Επ’ αόριστον απαγόρευση στις μεταγραφές επιβλήθηκε σήμερα (21/12) στην Σταντάρ Λιέγης από τις βελγικές αρχές, για φερόμενη μη καταβολή φόρων, τελών μεταγραφών και πλήρεις μισθούς.

Όμως η ομάδα της Λιέγης, η οποία βρίσκεται στην 10η θέση στο Βέλγιο, είπε ότι η κατάσταση θα αποκατασταθεί αύριο (22/12) και θα είναι σε θέση να προσελκύσει νέους παίκτες από τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Ο φάκελος που παρέδωσε ο Ολυμπιακός στην Κυβέρνηση – Καραπαπάς: «Δεν υπάρχει αθλητική ή οπαδική βία, αλλά κοινωνική»

Ο σύλλογος ανήκει στην 777 Partners, που επιδιώκει να πάρει την πλειοψηφική ιδιοκτησία του αγγλικού συλλόγου Έβερτον, αλλά αναμένει την έγκριση των κανονισμών από την Premier League.

«Όπως υποδείχθηκε στην Επιτροπή Αδειών χθες, ο μέτοχος του συλλόγου θα μεταφέρει τα απαραίτητα κεφάλαια για να τακτοποιήσει την κατάσταση σήμερα», ανέφερε η Σταντάρ Λιέγης «Ως εκ τούτου, ο σύλλογος είναι βέβαιος ότι η κύρωση θα αρθεί. Η πιθανότητα προσέλκυσης παικτών από την 1η Ιανουαρίου δεν τίθεται σε καμία περίπτωση υπό αμφισβήτηση», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ