Nότιγχαμ Φόρεστ – Μπρίστολ Σίτι 5-3 πεν. (1-1 κ.δ): Πρόκριση στους «16» του FA Cup μέσω… πέναλτι

Nότιγχαμ Φόρεστ – Μπρίστολ Σίτι 5-3 πεν. (1-1 κ.δ): Πρόκριση στους «16» του FA Cup μέσω… πέναλτι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι (1-1 κ.δ και παρ.) ωστόσο εκεί επιβλήθηκε με σκορ 5-3 και πήρε την πρόκριση για τους «16» του FA Cup.

Την πρόκρισή της στη φάση των «16» του FA Cup πανηγυρίζει η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία επικράτησε της Μπίστολ Σίτι με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι, σε μια αναμέτρηση όπου ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Και τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, ενώ στη συνέχεια παρά τις στιγμές που είχαν και οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε απευθείας τη νίκη και συνάμα την πρόκριση. Έτσι η παράταση έφερε τα πέναλτι όπου η Νότιγχαμ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να ανοίγει πολύ νωρίς το σκορ καθώς μόλις στο 8ο λεπτό της συνάντησης ο Ντιβόκ Οριγκί έκανε το 1-0. Η απάντηση της Μπρίστολ όμως ήταν άμεση, αφού στο 14′ ο Τζέισον Νάιτ έφερε το ματς σε ισορροπία κάνοντας το 1-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή και μαζί την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι φάσεις ήταν μοιρασμένες και λίγες. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ να είναι στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν αρκετά. Η Μπρίστολ ήταν εκείνη που είχε με διαφορά την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Εν αντιθέσει με τη Νότιγχαμ που χτυπούσε στο ανοιχτό γήπεδο και ήταν σαφώς πιο απειλητική. Όπως κι αν είχε όμως καμία τους δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο ο αγώνας ήταν πιο μοιρασμένος, καθώς και οι δύο αντίπαλοι είχαν τις στιγμές τους, όμως όπως και στο δεύτερο 45λεπτό κανείς τους δεν μπόρεσε να πετύχει το κάτι παραπάνω, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος. Κάτι που έφερε Νότιγχαμ και Μπρίστολ να λύσουν τις… διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ψύχραιμες βάζοντας τις πρώτες εκτελέσεις τους. Η Νότιγχαμ έκανε το 2-1 και ο Μπελ αστόχησε για την Μπρίστολ. Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα εύστοχοι με 5/5 συνολικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν αυτό το δεύτερο πέναλτι αφού κι εκείνοι σκόραραν τις άλλες δύο φορές που κλήθηκαν να σουτάρουν από τα έντεκα βήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ