Η Νότιγχαμ ψάχνει το «μπαμ» της τελευταίας στιγμής με τον Άκπομ!

Η Νότιγχαμ ψάχνει το «μπαμ» της τελευταίας στιγμής με τον Άκπομ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να κάνει το «μπαμ» λίγο πριν την λήξη του μεταγραφικού παραθύρου και να αποκτήσει τον Τσούμπα Άκπομ από τον Άγιαξ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ψάχνεται για το «μπαμ» στο… παρα ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη προσπαθεί στην deadline day να τα βρει με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στην Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ (pic)

Τις τελευταίες ημέρες ο Άγγλος σέντερ φορ συνδέθηκε με αρκετές ομάδες από Αγγλία και Γαλλία με τους Reds εν τέλει να είναι η ομάδα που πιέζει στο φινάλε για να τον κάνει δικό της. Ο Αίαντας, ο οποίος έχει αρνηθεί ορισμένες προτάσεις για την παραχώρηση του Άγγλου τις τελευταίες μέρες, τον αγόρασε τον περασμένο Αύγουστο από τη Μίντλεσμπρο αντί 12,3 εκατομμυρίων ευρώ, με τον 28χρονο επιθετικό να είναι η εναλλακτική του Μπράιαν Μπρόμπεϊ για την κορυφή της επίθεσης.

H πρόταση της Νότιγχαμ είναι για δανεισμό με οψιόν αγοράς ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα είναι αναγκαστική εφόσον η ομάδα παραμείνει στην Premier League. Ο Άκπομ μετράει 20 εμφανίσεις με τον Άγιαξ στο πρώτο μισό της σεζόν και έχει πετύχει εννέα γκολ, όλα υπό τις οδηγίες του Τζον Φαν΄τ Σχιπ, ενώ σκόραρε δυο καθοριστικά τέρματα στον ευρωπαϊκό «τελικό» με την ΑΕΚ στο Άμστερνταμ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται με την αγγλική ομάδα να δίνει μάχη με τον χρόνο για την ολοκλήρωση του ντιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ