Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι 2-6: Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε από άλλο… πλανήτη έστειλαν τους «πολίτες» στα προημιτελικά

Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι 2-6: Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε από άλλο… πλανήτη έστειλαν τους «πολίτες» στα προημιτελικά

Με το δίδυμο Χάαλαντ - Ντε Μπρόινε να κάνει θραύση (τέσσερα γκολ ο Νορβηγός από ισάριθμες ασίστ του Βέλγου) η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε με 6-2 εκτός έδρας την Λούτον και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Αυτά που έκαναν Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε το βράδυ της Τρίτης (27/2) στην έδρα της Λούτον είναι στην σφαίρα του ανεξήγητου…

Τόσο ο Νορβηγός «killer», όσο και ο Βέλγος αρτίστας βρέθηκαν σε τρομερό βράδυ σκορπίζοντας  με 6-2 την Λούτον χαρίζοντας στην Μάντσεστερ Σίτι το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης: Τι έκανε ο Ολυμπιακός φέτος στα δύο ματς χωρίς Φορτούνη και Ροντινέι

Τέσσερα γκολ ο Χάαλαντ από ισάριθμες ασίστ του Ντε Μπρόινε με το φοβερό και τρομερό δίδυμο της Σίτι να δίνει μια ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική παράσταση.

Μάλιστα ο Χάαλαντ πέτυχε και πέμπτο γκολ, ωστόσο τον ρόλο του δημιουργού ανέλαβε ο Μπερνάντο Σίλβα.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε στο ματς με το πόδι στο… γκάζι παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 3′ με τον Χάαλαντ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εξαιρετικό γύρισμα του Ντε Μπρόινε.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν και στο 18′ με τον Βέλγο να βγάζει τετ α τετ τον φορ της Σίτι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 40′ ο Ντε Μπρόινε σέρβιρε ξανά στον Χάαλαντ με τον Νορβηγό σούπερ σταρ να ολοκληρώνει το προσωπικό του χατ τρικ, βάζοντας παράλληλα τις βάσεις για την πρόκριση της Σίτι στην επόμενη φάση.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και έδειξαν πως έχουν σφυγμό μειώνοντας σε 1-3 με τον Κλαρκ στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Μάλιστα η επανάληψη ξεκίνησε όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο, με τον Κλαρκ να «χτυπά» ξανά και να βάζει για τα καλά την Λούτον στην διεκδίκηση του ματς.

Ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, μιας και τρία λεπτά αργότερα ο Ντε Μπρόινε πήρε ξανά την μπαγκέτα του και ο Χάαλαντ το όπλο του δίνοντας και πάλι προβάδισμα ασφαλείας στους «πολίτες» κάνοντας το 2-4.

Στο 58′ τον ρόλο του δημιουργού ανέλαβε ο Μπερνάντο Σίλβα με τον Χάαλαντ να νικά για πέμπτη φορά τον Κρουλ για το 2-5.

Το τελικό 2-6 διαμόρφωσε ο Κόβασιτς στο 72.

ΛΟΥΤΟΝ: Κρουλ, Μενγκί, Μπερκ, Μπελ (39′ Τζόνσον), Ογκμπένε (62′ Χασιόκα), Κλαρκ (62′ Μπανζού), Μπάρκλεϊ, Ντάουτι, Μόρις, Τσονγκ, Γούντροου (56′ Τάουνσεντ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ορτέγκα, Γουόκερ, Στόουνς (77′ Μπομπ), Ακάντζι, Άκε (78′ Γκόμεθ), Κόβατσιτς, Μπερνάρντο Σίλβα (78′ Λιούις), Νούνιες Ντε Μπρόινε, Γκρίλις (38′ Ντοκού), Χάλαντ (77′ Άλβαρες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ