Τι έκανε ο Ολυμπιακός φέτος στα δύο ματς χωρίς Φορτούνη και Ροντινέι

Τι έκανε ο Ολυμπιακός φέτος στα δύο ματς χωρίς Φορτούνη και Ροντινέι

Φορτούνης και Ροντινέι παίζουν ασταμάτητα. Αύριο όμως στο Αγρίνιο…

Χωρίς Φορτούνη, Ροντινέι, Κάρμο και Όρτα ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο. Και όπως ο καθένας καταλαβαίνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνεχίζει το rotation σε αυτή την εβδομάδα δίχως Ευρώπη. Την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης έμειναν έξω από την εντεκάδα οι Ρέτσος, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Ποντένσε, Ελ Κααμπί και έβγαλε στο ημίχρονο τον Έσε τώρα είναι η σειρά να δώσει ανάσες σε άλλους τέσσερις βασικούς του, άρα λογικά οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά στις επάλξεις.

Λογικές αποφάσεις, ενός λογικού προπονητή που καταλαβαίνει ότι όλα μαζί δεν γίνονται. Ο Φορτούνης φέτος έχει παίξει ήδη σε 35 ματς. Ο Ροντινέι σε 34. Και όπως ο Κάρμο ήταν βασικοί και στα πέντε ματς με τον Βάσκο στον πάγκο. Προφανώς λοιπόν έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να αναπνεύσουν. Στην περίπτωση του Φόρτου μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι είναι τιμωρημένος και την Κυριακή για το ματς με τον Βόλο, άρα μπορεί να πάρει ακόμη περισσότερο «αέρα» και να επιστρέψει απευθείας την επόμενη Πέμπτη για το πρώτο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης: Βούιξε ο τόπος για Γιαννούλη και ΑΕΚ

Τι έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός δίχως τον αρχηγό του; Ο Έλληνας άσος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου (ούτε ως αλλαγή δηλαδή) μόλις σε τρεις αγώνες. Με την Κηφισιά στο Καραϊσκάκης (4-0) στις 24 Σεπτέμβρη όταν είχε μείνει στον πάγκο. Με τον ΟΦΗ στη Κρήτη τέλη Οκτώβρη για να πάρει ανάσες (0-2). Και πριν τα Χριστούγεννα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι γιατί είχε συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες (0-0). Από την πλευρά του ο Ροντινέι έχει χάσει όλα και όλα τέσσερα ματς.

Τα δύο και εκείνος με Κηφισιά και ΟΦΗ. Τα άλλα ήταν, το πρώτο με την Τσουκαρίτσκι (τιμωρημένος) και με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο στις 28 Γενάρη που επίσης είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Δύο ματς λοιπόν έλειψαν ταυτόχρονα οι δύο άσοι που φέτος συνήθως συνεργάζονται στην δεξιά πτέρυγα. Και στα δύο ο Ολυμπιακός τα πήγε μια χαρά. Με ισάριθμες Super League νίκες και 6-0 γκολ. Απαραίτητη σημείωση: Και με την Κηφισιά και στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, δεξί μπακ ήταν ο Κίνι και δεξιός winger ο Ποντένσε με τον Πορτογάλο να έχει γκολ και ασίστ στην πρώτη αναμέτρηση και δύο γκολ στην δεύτερη. Λέτε να τριτώσει;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ