Πρωταθλήτρια Βελγίου η Μπριζ παρά το «Χ» (0-0) – Με νίκες έκλεισαν την σεζόν Αντβέρπ (3-1) και Ουνιόν (2-0)

Πρωταθλήτρια Βελγίου η Μπριζ παρά το «Χ» (0-0) – Με νίκες έκλεισαν την σεζόν Αντβέρπ (3-1) και Ουνιόν (2-0)

Ξανά στον θρόνο του πρωταθλητή Βελγίου η Κλαμπ Μπριζ παρά την ισοπαλία με την Σερκλ Μπριζ (0-0), την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Κλαμπ Μπριζ στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια στο Βέλγιο με μυθικό αγωνιστικό ντεμαράζ από τον Μάρτη και μετά και έκανε το back-to-back. Παρά την λευκή ισοπαλία (0-0) με την Σερκλ Μπριζ την τελευταία αγωνιστική η Μπριζ έκοψε πρώτη το νήμα του πρωταθλητή.

Δεν τα κατάφερε η Άντερλεχτ (3-1), έκανε το καθήκον της η Ουνιόν (2-0).

Διαβάστε επίσης: Σοκ με τον Κίναν Έβανς: Λιθουανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα μείνει έξω 6-8 μήνες (vid)

Δεν τα κατάφερε η Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ έψαχνε μόνο νίκη για να έχει ελπίδες για τον τίτλο, αλλά ηττήθηκε με ανατροπή (3-1) από την Αντβέρπ. Η Άντερλεχτ προηγήθηκε πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Ντρέγιερ στο 41’ να βάζει μπροστά τους φιλοξενούμενους για το 1-0. Στην επανάληψη η Αντβέρπ ανέβηκε στο γήπεδο και ισοφάρισε με τον Ματάτζο σε 1-1 στο 63ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ πέτυχε ολική ανατροπή με τον Ντούμπια να σκοράρει για το 2-1. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μπαλικβίσα έκανε το 3-1 κλειδώνοντας τη νίκη.

Έκανε το καθήκον της η Ουνιόν

H Ουνιόν νίκησε 2-0 την Γκενκ, ωστόσο δεν ήρθε το δώρο από την Σερκλ Μπριζ, με αποτέλεσμα να τερματίσει δεύτερη στην βαθμολογία. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι η Ουνιόν προηγήθηκε στο 39ο λεπτό με τον Φανχάουτ να κάνει το 1-0. Στην επανάληψη η Γκενκ πίεζε μαζικά την αντίπαλό της ωστόσο, έμεινε με δέκα παίκτες στο 78ο λεπτό μετά από χέρι του Ελ Ουαχντί. Στην εν λόγω φάση δόθηκε και πέναλτι το οποίο  ανέλαβε να εκτελέσει ο Νίλσον, για το τελικό 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ