Ντε Βινσέντι : «Είμαι έτοιμος να προσφέρω στον ΑΠΟΕΛ»

Ντε Βινσέντι : «Είμαι έτοιμος να προσφέρω στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι μίλησε για την επιστροφή του στον ΑΠΟΕΛ και τόνισε πως θα δώσει τα πάντα προκειμένου οι πρωταθλητές Κύπρου να πετύχουν τους στόχους ους.

Μεγάλη επιτυχία για το ΑΠΟΕΛ, καθώς ενέταξε ξανά στο δυναμικό του τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Η διοίκηση των πρωταθλητών της Κύπρου συμφώνησε σε όλα με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αλ Αραμπί, και για τα δύο επόμενα χρόνια θα φορά ξανά τη φανέλα της πρωταθλήτριας Κύπρου.

Μάλιστα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό, ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία και δήλωσε απόλυτα έτοιμος.

«Αισθάνομαι πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένος για την επιστροφή μου στην ομάδα, περίμενα αρκετό καιρό αυτή τη στιγμή. Έμεινα έκπληκτος από την παρουσία τόσων νέων παικτών με ταλέντο. Οι νέοι παίκτες θα φέρουν νέο ανταγωνισμό στην ομάδα και θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο ο προπονητής», δήλωσε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Κοινός ο στόχος, το Τσάμπιονς Λιγκ. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαι έτοιμος 100%. Γυμναζόμουν πολύ σκληρά στην Αργεντινή. Όταν μου δώσει την ευκαιρία ο κόουτς θα τα δώσω όλα για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ