Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έβαλε πωλητήριο σε όλα τα «αστέρια» της!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έβαλε πωλητήριο σε όλα τα «αστέρια» της!

Οι ανακατατάξεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον νέο πρόεδρό της να βάζει πωλητήριο σε εννέα ποδοσφαιριστές!

Τρομερές ανακατατάξεις ετοιμάζει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο νέος πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Σούσα Σίντρα, ο οποίος αντικατέστησε τον Μπρούνο ντε Καρβάλιο στα τέλη του περασμένου Ιουνίου. Σκοπός του Σίντρα είναι να διασώσει τα «λιοντάρια» από τη χρεωκοπία, υπολογίζοντας να αποκομίσει άμεσα γύρω στα 80.000.000 ευρώ, μέσα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με δημοσίευμα της O’Jogo.

Από τη φυγή του Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος υπέγραψε στη Γουλβς, υπολογίζει να γλιτώσει 18.000.000 ευρώ, ενώ άλλα τόσα αναμένεται να λάβει από την πώληση του Γουίλιαμ Καρβάλιο. Παράλληλα, η Γουέστ Χαμ είναι πρόθυμη να δώσει 23.500.000 ευρώ για τον Μπρούνο Φερνάντες και η Φενέρμπαχτσε σχεδόν 10.000.000 για τον Μπας Ντόστ, προτάσεις τις οποίες οι Πορτογάλοι δεν φέρονται να έχουν πρόβλημα να αποδεχθούν.

Οι άλλοι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα προς πώληση της ομάδας της Λισανόνας είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο Ράφαελ Λεάο, ο Ροντρίγκο Μπατάλια, ο Γκέλσον Μάρτινς και ο Ρούμπεν Ριμπέιρο. Θεωρείται δεδομένο ότι θα παραχωρηθούν εντός της θερινής μεταγραφικής περιόδου, όμως προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί κάποια πρόταση για εκείνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ