Γερμανική Ομοσπονδία : «Δεν χειριστήκαμε καλά το θέμα του Εζίλ»

Γερμανική Ομοσπονδία : «Δεν χειριστήκαμε καλά το θέμα του Εζίλ»

Θέση στην αιχμηρή ανακοίνωση του Μεσούτ Εζίλ, πήρε η γερμανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η οποία απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του άσου της Άρσεναλ.

Την θέση της στην χθεσινή (22/7) καυστική ανακοίνωση του Μεσούτ Εζίλ πήρε η γερμανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το θέμα που προέκυψε με τον αποχώρηση του μεσοεπιθετικού της Αρσεναλ από την Εθνική ομάδα της χώρας.

Η γερμανική ομοσπονδία απορρίπτει κατηγορηματικού τα όσα υποστηρίζει ο Εζίλ για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον του ωστόσο παραδέχεται πως δεν χειρίστηκε το θέμα επαρκώς.

Οι άνθρωποι της γερμανικής Ομοσπονδίας δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Λυπούμαστε για την αποχώρηση του Μεσούτ Εζίλ από την Εθνική ομάδα. Απορρίπτουμε κατηγορηματικά ότι η Ομοσπονδία συνδέεται με τον ρατσισμό. Αντιθέτως έχουμε εμπλακεί πολλά χρόνια στην προσπάθεια ενσωμάτωσης ανθρώπων στη Γερμανία».

Πάντως στη συνέχεια η γερμανική Ομοσπονδία παραδέχθηκε: «Παραδεχόμαστε ότι δεν χειριστήκαμε το θέμα καλά. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ο Εζίλ θεώρησε ότι δεν είχε προστατευτεί επαρκώς ως στόχος ρατσιστικών συνθημάτων».

Θυμίζουμε πως ο Εζίλ επικρίθηκε από την Ομοσπονδία της χώρας, αλλά και από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετά την φωτογράφηση του με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, σε εκδήλωση στο Λονδίνο τον Μάιο.

Επιπλέον ο άσος της Αρσεναλ υποστήριξε ότι έλαβε μηνύματα μίσους, πολλές απειλές και κατηγορήθηκε για το αρνητικό αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ