Επίσημο : Στη Σπόρτινγκ Χιχόν ο Λουντ

Επίσημο : Στη Σπόρτινγκ Χιχόν ο Λουντ

Η Σπόρτινγκ Χιχόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμπιν Λουντ, έτσι οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του Φινλανδού μέσου από την Ελλάδα.

Ο Ρόμπιν Λουντ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της περασμένης σεζόν, αρνούμενος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους». Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για τον 25χρονο στις αρχές Ιουλίου, εντούτοις αυτό υποχώρησε ελάχιστες ημέρες αργότερα.

Όπως είχε γίνει γνωστό λίγες ώρες νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης (24/07) ο Φινλανδός μέσος ανακοινώθηκε από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία τον απέκτησε με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής, κατόπιν εισήγησης του αθλητικού διευθυντή της, Μιγκέλ Τορεκίλα.

Έτσι, μετά από τρεις σεζόν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο Λουντ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Segunda Division, τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Με τη φανέλα του «τριφυλλιού» κατέγραψε 68 εμφανίσεις, 8 γκολ και 6 ασίστ, ενώ αποτέλεσε σημαντικό μέλος της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή της Σπόρτινγκ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, μετά την αντίστοιχη των Αντρέ Σούσα, Ζεράλδες και Μολινέρο, με την ισπανική ομάδα να στοχεύει στην άμεση επιστροφή της στη La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ