Νίκησε στα πέναλτι την Τότεναμ η Μπαρτσελόνα (vid)

Νίκησε στα πέναλτι την Τότεναμ η Μπαρτσελόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Τότεναμ σε φιλική αναμέτρηση στις ΗΠΑ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 και τους Καταλανούς να κερδίζουν στα πέναλτι. Σκόραρε στο ντεμπούτο ο Αρτούρ.

Μπαρτσελόνα και Τότεναμ αναμετρήθηκαν στην Καλιφόρνια στα πλαίσια του International Champions Cup και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους περίπου 67.000 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου «Ρόουζ Μπόουλ».

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημά του, με την Μπαρτσελόνα να ανοίγει το σκορ στο 15′ χάρη σε σουτ του Μουνίρ Ελ Χανταντί και να διπλασιάζει τα τέρματά της στο 29′ χάρη σε φοβερό δεξί σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, του νεοαποκτηθέντα Βραζιλιάνου Αρτούρ, διαμορφώνοντας έτσι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ αντέδρασε και χάρη σε δύο περιπετειώδη γκολ των Σον Χέουνγκ-Μιν (73′) και Τζορτζ-Κέβον Εν’Κουντού (75′) κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Το σκορ αυτό διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί, οι της Μπαρτσελόνα αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι, ευστοχώντας και στα 5 που εκτέλεσαν, με τους Καταλανούς να κερδίζουν με 5-3. Το τελευταίο πέναλτι για την Μπαρτσελόνα, εκτέλεσε ο νεαποκτηθέντας Μάλκομ.

«Μοιραίος» για την Τότεναμ στη διαδικασία των πέναλτι ο Άντονι Γεωργίου, ο οποίος έχει κυπριακές ρίζες και είδε τον Γιέσπερ Σίλεσεν να αποκρούει την εκτέλεσή του.

Μπαρτσελόνα: Σίλεσεν – Σεμέδο (46’ Παλένθια), Μάρλον (46’ Κουένκα), Λενγκλέ (46’ Μινγέθα), Μιράντα (46’ Κουκουρέγια) – Σέρτζι Ρομπέρτο (46’ Μόντσου), Αρτούρ (46’ Κογιάδο), Αντρέ Γκόμες (20’ λ. τρ. Ρίκι Πουτζ) – Ραφίνια (46’ Μάλκομ), Μουνίρ (46’ Αμπέλ Ρουίθ), Ντένις Σουάρεθ (22’ λ. τρ. Κάρλες Πέρεθ – 69’ λ. τρ. Μπαλού Ταμπλά).

Τότεναμ: Γκατσανίγκα (62’ Φορμ) – Οριέ, Κάρτερ Βίκερς, Ντέιβις, Γουόκερ Πίτερς (46’ Σάντσες) – Έιμος, Σισοκό (33’ λ. τρ. Ενκουντού), Έρικσεν, Λούκας Μόουρα (62’ Γεωργίου) – Σον, Γιορέντε (46’ Σκιπ).

 

https://www.youtube.com/watch?v=LxX7m96ANO0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ