Ιατρικά στη Σουόνσι ο ΜακΚέι

Ιατρικά στη Σουόνσι ο ΜακΚέι

Ο Μπάρι ΜακΚέι, ο οποίος έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό στις αρχές του καλοκαιριού, ετοιμάζεται να υπογράψει στη Σουόνσι και να αντικαταστήσει τον Αντρέ Αγιού.

Στις αρχές του περασμένου Ιουνίου ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπάρι ΜακΚέι, ωστόσο η υπόθεση του Σκωτσέζου εξτρέμ υποχώρησε μερικές ημέρες αργότερα.

Περίπου ενάμιση μήνα μετά και συγκεκριμένα την Κυριακή (29/07), ρεπορτάζ της βρετανικής Daily Mail κάνει λόγο για συμφωνία του 23χρονου με τη Σουόνσι, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Championship και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αντρέ Αγιού, που μεταγράφηκε στη Φενέρπαχτσε. Ο ΜακΚέι θα μετακινηθεί στη Σουόνσι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι 560.000 ευρώ. Αναμένεται να περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Τον Ιούλιο του 2017 η Νότιγχαμ τον είχε αποκτήσει αντί 700.000 ευρώ από τους Ρέιντζερς, ενώ την περασμένη σεζόν κατέγραψε 28 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ. Έχει περάσει επίσης από Κιλμάρνοκ, Ρέιντζερς, Μόρτον και Ρέιθ Ρόβερς, τη στιγμή που έχει καταγράψει και μία συμμετοχή με τη φανέλα της εθνικής Σκωτίας. Το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ ολοκληρώνεται το 2021, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άιτορ Καράνκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ