«Καρφί» του Μανωλά στον Μάλκομ : «Ποιος είναι αυτός;»

«Καρφί» του Μανωλά στον Μάλκομ : «Ποιος είναι αυτός;»

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς, σε ερώτηση για τον Βραζιλιάνο Μάλκομ, που έκλεψε η Μπαρτσελόνα από τη Ρόμα.

Ρόμα και Μπαρτσελόνα θα δώσουν φιλικό ματς, με τις σχέσεις των δύο ομάδων να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές μετά την υπόθεση του Μάλκομ. Κι αυτός καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρέθηκε μια ανάσα από τους Ρωμαίους, τους οποίους άφησε στα… κρύα του λουτρού, λέγοντας το «ναι» στους Καταλανούς.

Από εκείνη τη στιγμή οι τζιαλορόσι εκφράζονται με όχι και τα καλύτερα λόγια για εκείνον και χαρακτηριστικές είναι δηλώσεις του Κώστα Μανωλά. Ο Ελληνας στόπερ, ερωτηθείς για τον Μάλκομ, ήταν καυστικός στο σχόλιό του: «Μάλκομ; Ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω, δεν τον ήξερα από πριν, δεν ξέρω καν το όνομά του. Δεν υπάρχει λόγος να τον χαιρετίσω στο γήπεδο. Αφού δεν ήθελε την Ρόμα, καλύτερα που πήγε στην Μπαρτσελόνα».

Ο Μανωλάς μίλησε για την συνεργασία του με τον Ιβάν Μαρκάνο στο κέντρο άμυνας της Ρόμα: «παίξαμε μαζί για 6 μήνες στον Ολυμπιακό, επομένως είναι εύκολο να προσαρμοστούμε», αλλά και για τον Ρόμπιν Όλσεν: «Η περσινή χρονιά του Άλισον ήταν εκπληκτική. Μακάρι ο Όλσεν και οι άλλοι τερματοφύλακες να καλύψουν το κενό του, ωστόσο είναι άδικο να μιλήσω για αυτόν, γιατί τον έχω δει μόνο στις προπονήσεις».

Τέλος επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως για την ώρα δεν σκέφτεται να αφήσει την Ρόμα: «Το έχω πει 30,000 φορές. Για μένα δεν είναι εύκολο ούτε καν να σκεφτώ ότι θα φύγω. Είμαι σε μία ομάδα που μου προσφέρει τα πάντα, σε μία πανέμορφη πόλη. Ωστόσο, ούτε καν μιλήσαμε για να αφαιρέσουμε την ρήτρα αποδέσμευσης», κατέληξε ο Έλληνας αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ