Ο αρχηγός της Μπρέντφορντ θα ορίζεται μέσω… κέρματος σε κάθε παιχνίδι!

Ο αρχηγός της Μπρέντφορντ θα ορίζεται μέσω… κέρματος σε κάθε παιχνίδι!

Πρωτοφανής απόφαση από τον προπονητή της Μπρέντφορντ, ο οποίος ανακοίνωσε πως ο αρχηγός της ομάδας του σε κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικός και θα ορίζεται μέσω… κέρματος!

Μια απόφαση που συνάδει με τη λειτουργία τμημάτων υποδομής πήρε ο προπονητής της μέχρι πρότινος ομάδας του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη (μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό), της Μπρέντφορντ. Συγκεκριμένα, ο Ντιν Σμιθ γνωστοποίησε πως τη νέα σεζόν δεν θα ορίσει ο ίδιος τους αρχηγούς της ομάδας, ούτε και οι παίκτες του μέσω ψηφοφορίας, αλλά θα ρίχνει… κέρμα, αφήνοντας την τύχη να δίνει το χρίσμα! Έτσι, κάθε παιχνίδι της ομάδας του στην Championship ο αρχηγός θα είναι διαφορετικός.

Στις δηλώσεις του τόνισε πως είχε στο μυαλό του περισσότερους από πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι άξιζαν εξίσου το ρόλο, μετά την αποχώρηση του πρώην αρχηγού, Τζον Ίγκαν, για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως έχει καταλήξει στο ότι «απαιτείται συλλογική ευθύνη για την αρχηγία. Πριν την έναρξη του κάθε αγώνα οι παίκτες θα ρίχνουν κέρμα και κάθε φορά θα χρίζεται διαφορετικός αρχηγός».

Συνέχισε δικαιολογώντας την επιλογή του ως εξής: «Στο μυαλό μου 5-6 πιθανούς αρχηγούς και θα ήταν άδικο να ονόμαζα κάποιον από αυτούς. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναπτύξουμε νέους ηγέτες ειδικά απ’ την στιγμή που δεν έχουμε αρχηγό. Θα παίρνουμε την ευθύνη ως σύνολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ