Απαράδεκτη συμπεριφορά οπαδού της Σέλτικ σε Νάτσο Νόβο

Απαράδεκτη συμπεριφορά οπαδού της Σέλτικ σε Νάτσο Νόβο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρέιντζερς πριν λίγους μήνες έπαθε ένα έμφραγμα το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή μόλις στα 39 του χρόνια. Οπαδός της Σέλτικ τον πλησίασε και του «ευχήθηκε» θάνατο σε μία πράξη που αηδιάζει τους πάντες

Ο Νάτσο Νόβο, πρώην ποδοσφαιριστής της Ρέιντζερς ,πριν λίγους μήνες έπαθε ένα έμφραγμα το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο 39χρονος βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς τον νοσοκομείου που νοσηλευόταν, καθώς η κατάσταση του ήταν κρίσιμη. Ευτυχώς όμως ο Ισπανός είναι μαχητής και βγήκε αλώβητος.

Ο Νόβο όταν προσγειώθηκε η πτήση του στο Μπέλφαστ, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα αχαρακτήριστο περιστατικό. Ένας οπαδός της Σέλτικ, τον πλησίασε και τραβώντας βίντεο με το τηλέφωνο του, τραγουδούσε «Ελπίζω να πεθάνεις στον ύπνο σου Νάτσο Νόβο». Ενώ αρχικά ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής κράτησε την ψυχραιμία του και αντέδρασε χαμογελώντας, εν συνεχεία έξω από το αεροδρόμιο ξέσπασε, ρωτώντας τον οπαδό της Σέλτικ «Γιατί μου συμπεριφέρεσαι τόσο άσχημα. Τί σου έχω κάνει;». Η αντίδραση του οπαδού ήταν να φέρει τα χέρια του στο στομάχι του επί εξαετίας παίχτη της Ρέιντζερς και να τον σπρώξει. Τότε επενέβησαν οι παρευρισκόμενοι και τους χώρισαν γιατί τα πράγματα δεν ήθελαν πολύ να ξεφύγουν.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ