Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν πολύ ανώτερη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλική αναμέτρηση, επικρατώντας όμως μόλις με 1-0, χάρη σε κεφαλιά του Χάβι Μαρτίνεθ.

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση στην έδρα της γερμανικής ομάδας το βράδυ της Κυριακής (05/08), με τον Χάβι Μαρτίνεθ να είναι ο σκόρερ του αγώνα, με κεφαλιά στο 59ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τιάγκο.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς ήταν εμφανώς ανώτερη από την αντίστοιχη του Ζοζέ Μουρίνιο, με την τελευταία να πραγματοποιεί μόλις μία τελική προσπάθεια στο ματς, έναντι 13 των γηπεδούχων.

Οι Ράσφορντ και Λίντελοφ επέστρεψαν από την άδειά τους και πήραν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά ύστερα από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ενώ στην αντίπερα όχθη αγωνίστηκε κανονικά ο (προς αποχώρηση) Λεβαντόφσκι, οι Τιάγκο και Γκορέτσκα στον άξονα, αλλά και ο νεαρός Νιαμπρί, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Χόφενχαϊμ.

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ (73′ Ρούντι), Σίλε, Χούμελς (46′ Μπόατενγκ), Αλάμπα (56′ Μπερνάτ), Μαρτίνεθ, Τιάγκο (60′ Ραφίνια), Ρόμπεν, Μίλερ (46′ Λεβαντόφσκι), Ριμπερί (46′ Γκορέτσκα), Νιαμπρί (60′ Κομάν).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντε Χέα (79′ Γκραντ), Νταρμιάν (65′ Τζόουνς), Μπεγί (46′ Σμόλινγκ), Λίντελεφ (79′ Τουανζέμπε), Σο (79′ Μίτσελ), Φρεντ (79′ Τσονγκ), Α. Περέιρα, Ερέρα (81′ Γκάρνερ), Μάτα (65′ ΜακΤόμιναι), Α. Σάντσες, Ράσφορντ (65′ Φόσου-Μενσά).

Δείτε βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ