Ο Εμενίκε χειρουργήθηκε στο γόνατο!

Ο Εμενίκε χειρουργήθηκε στο γόνατο!

Παρά την πεισματική άρνησή του στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, τελικά ο Εμάνουελ Εμενίκε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και δήλωσε πως «τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να το πω εγώ».

Τον περασμένο Μάρτιο, όταν το ιατρικό επιτελείο της Λας Πάλμας εισηγήθηκε ο Εμάνουελ Εμενίκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ο Νιγηριανός επιθετικός είχε παρουσιαστεί κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό, αιτούμενος, μάλιστα, να αποχωρήσει άμεσα από την ισπανική ομάδα. Παρά τα όσα προηγήθηκαν και την πεισματική στάση που τήρησε αρχικά ο ποδοσφαιριστής, τελικά στις αρχές Αυγούστου ταξίδεψε στην Τουρκία και χειρουργήθηκε, ανεβάζοντας και σχετικά ντοκουμέντα στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

«Το χειρουργείο πήγε καλά και θα επιστρέψω όπως ποτέ άλλοτε, χάρη στον Τζόε Λόμπι, ο οποίος το έκανε δυνατό και με έφερε εδώ, και χάρη στον γιατρό. Ευχαριστώ και όλα τα αδέρφια μου από την Τουρκία. Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να το πω εγώ (σ.σ. η ποδοσφαιρική καριέρα του). Ευχαριστώ τον αδερφό μου, Σιμπουζόρ Εμενίκε, την πανέμορφη γυναίκα μου, Ιγκάντα Εμενίκε, και τον μικρό άγγελό μου για την υποστήριξη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Εμενίκε στο μήνυμά του.

Ο Εμενίκε υπέγραψε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017, μένοντας ένα εξάμηνο και καταγράφοντας 10 εμφανίσεις και 4 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου παραχωρήθηκε στη Λας Πάλμας με τη μορφή δανεισμού, όμως τα διαδοχικά προβλήματα στο γόνατο δεν τον άφησαν ούτε εκεί να αποδείξει την αξία του, αφού δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ούτε μία εμφάνιση. Στα μέσα του περασμένου Ιουλίου οι Πειραιώτες έλυσαν τη συνεργασία τους με τον 31χρονο φορ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί (μεταξύ άλλων) σε Φενέρμπαχτσε, Σπαρτάκ Μόσχας και Γουέστ Χαμ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ