Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν 3-1

Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν 3-1

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μίλαν με 3-1 σε φιλικό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τον Γκονσάλο Ιγκαουαΐν να πετυχαίνει το πρώτο γκολ ως «ροσονέρο»

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μίλαν με 3-1 στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν. Σκόρερ για τη «Βασίλισσα» ήταν οι Καρίμ Μπενζεμά, Γκάρεθ Μπέιλ και Μπόρχα Μαγιοράλ, ενώ για τους «ροσονέρι» σκόρερ ήταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο ντεμπούτο του.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ επιθετικά και το σκορ στο πρώτο τετράλεπτο ήταν ήδη 1-1. Ο Καρίμ Μπενζεμά έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ρεάλ στο 2ο λεπτό, με τον Ιγκουαΐν να ισοφαρίζει δύο λεπτά αργότερα. Οι Μαδριλένοι όμως μπήκαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να βάζει μπροστά τη Ρεάλ με 2-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις ομάδες να πραγματοποιούν αλλαγές ο ρυθμός έπεσε, δεν δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες και λίγο πριν τη λήξη ήρθε το τελικό 3-1 με γκολ του Μπόρχα Μαγιοράλ ο οποίος μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μπέιλ, Ίσκο, Ασένσιο, Μπενζενά

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουζάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκεζ, Κεσιέ, Μποναβεντούρα, Μπίλια, Σούσο, Μπορίνι, Ιγκουαΐν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ