Παίρνει Γκάμπριελ η Μπενφίκα (vid)

Παίρνει Γκάμπριελ η Μπενφίκα (vid)

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται ήδη στη Λισαβόνα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για 5 χρόνια στους Αετούς.

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Γκάμπριελ, ο οποίος αγωνίζεται στην Λεγκανές, βρίσκεται η Μπενφίκα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με την ισπανική ομάδα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μετακίνησή του στους Αετούς της Λισαβόνας.

Το βράδυ του Σαββάτου ο 24χρονος χαφ μάλιστα βρέθηκε στην πορτογαλική πρωτεύουσα και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι της Μπενφίκα με τη Σπόρτινγκ. Ο Λατινοαμερικάνος άσος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι για 5 χρόνια, ενώ η μεταγραφή του «έκλεισε» στα 8 εκατ. ευρώ. Ο Γκάμπριελ φυσικά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τα πλέι οφ του Champions League.

Παράλληλα, ο Ρουί Βιτόρια ψάχνει για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για τη μεσαία γραμμή της Μπενφίκα, με τους Ραφίνια, Ραμίρες να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Πορτογάλου προπονητή.

Δείτε τον Γκάμπριελ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ