«Πρόταση της Χάποελ Χαντέρα στον Νίνη»

«Πρόταση της Χάποελ Χαντέρα στον Νίνη»

Ο Σωτήρης Νίνης έχει δεχθεί πρόταση από τη Χάποελ Χαντέρα, έτσι δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Τι αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για την προσπάθεια του 28χρονου να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Σωτήρης βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, αφού μετά το τέλος της περασμένης σεζόν έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι Τίκβα. Ωστόσο, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στη Χάποελ Χαντέρα, η οποία του έχει προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας.

Πρόκειται για την ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ σε περίπτωση που αποκτηθεί θα αποτελέσει μόλις τον έκτο ξένο ποδοσφαιριστή της.

Το δημοσίευμα του Sport5, που αποκαλύπτει τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, τονίζει πως ο Έλληνας άσος έκανε την απόπειρα να επιστρέψει σε μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως η απραξία του τους τελευταίους μήνες ήταν αρκετή για να του κλείσει πολλές πόρτες.

Επίσης, αναφέρεται ότι σε μικρή ηλικία θεωρούνταν ο «Έλληνας Μέσι» και γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο ταλέντο του. Τέλος, επισημαίνεται πως θα ανταγωνιστεί τον Έλι Χαντίμπ για τη θέση του «δεκαριού» στη Χαντέρα.

Στο παρελθόν ο Νίνης έχει περάσει επίσης από Παναθηναϊκό (ανδρώθηκε στην ακαδημία του), Πάρμα, ΠΑΟΚ, Σαρλερουά και Μέχελεν, ενώ έχει καταγράψει 33 εμφανίσεις και 3 γκολ με την Εθνική ομάδα. Η καριέρα του έχει πτωτική πορεία, αν και στο ξεκίνημά του θεωρούνταν ένας εκ των πιο ανερχόμενων Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ