Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ραντζέλοβιτς (vid)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ραντζέλοβιτς (vid)

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς που ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά αγωνίζεται με τα χρώματα της Ραντνίτσκι συνεχίζει να πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις στο σέρβικο πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός επένδυσε στο ταλέντο του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, τον οποίο απέκτησε από τη σέρβικη Ραντνίτσκι. Παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι προτίμησαν να παραχωρήσουν ως δανεικό τον 21χρονο στην ομάδα από τη Σερβία προκειμένου να «ψηθεί» και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό από τη νέα χρονιά.

Ο Ραντζέλοβιτς λοιπόν είναι εξαιρετικός στην έως τώρα παρουσία του στην Ραντνίτσκι και είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σέρβικης ομάδας. Στο τελευταίο χρονικά ματς οδήγησε σε μία πολύ σημαντική νίκη την ομάδα του με 2-1 στην έδρα της Ράντνικ Σουρντούλιτσα, σκοράροντας το γκολ της ισοφάρισης, ενώ έβγαλε και την ασίστ για το νικητήριο γκολ του συλλόγου του.

Στο 71’ ο Ραντζέλοβιτς ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 83’ έδωσε την τελική πάσα στον Στανισλιάγεβιτς για το τελικό 2-1. Συνολικά μετράει σε 9 ματς 2 γκολ και 2 ασίστ με τη Ραντνίτσκι, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί την εξέλιξη του και τον ίδιο να ανυπομονεί όπως έχει δηλώσει να αγωνιστεί με τα χρώματα των Πειραιωτών.

Δείτε το βίντεο με το γκολ (2:10) και την ασίστ (3:00) του :

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ